25 jaar
Vliegverwachtingen

Programma Liercursussen

Voor alle informatie over de basis liercursus kijk hier. Om je in te schrijven voor een basis liercursus klik je hieronder op 'Online inschrijven' bij de gewenste cursusdata.

Piloten die reeds een basis liercursus gevolgd hebben, of piloten met bergervaring kunnen altijd langskomen als we aan het lieren zijn. Onderstaande basis liercursussen zijn dus voor beginners.

Naast deze reguliere data worden er regelmatig vervolg grondtrainingsdagen gegeven. Dit wordt bekend gemaakt via vliegverwachtingen. Hieraan kun je uitsluitend deelnemen indien je reeds begonnen bent met een basis liercursus.Overzicht Basis liercursussen 2024

Code

Data

Opmerkingen

Boeken

6 14 en 15 September VOL !

 

Lieren vol?

De capaciteit voor lieren is beperkt en het weer in Nederland werkt ook niet altijd mee. Hierdoor kunnen we niet meer basis liercursussen organiseren dan wat er in het programma hiernaast staat. We willen onze cursisten namelijk wel de gelegenheid bieden om ook te kunnen vliegen. Als er geen plek meer is bij onze basis liercursussen dan kun je misschien nog wel mee naar de bergen, kijk daarvoor bij ons bergprogramma. Voordeel van een bergcursus is dat je een week lang intensief bezig bent met paragliding en dat merk je in je leercuve!