25 jaar
Vliegverwachtingen

 Informatiemiddag / avond

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog vragen hebt over de paragliding sport, of over onze cursussen en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Je kunt ons uiteraard altijd e-mailen of bellen met je vragen, maar je bent ook van harte welkom om een keertje langs te komen. We hebben leuke paragliding filmpjes en het is natuurlijk een mooie gelegenheid om nader kennis te maken. Indien je het leuk lijkt om eens langs te komen, neem dan per contact met ons op, dan kunnen we een avond of een middag inplannen. De avonden beginnen om 20.00 uur en vinden plaats op Stoppelveld 69, 2980 Zoersel.

Je bent uiteraard ook welkom om een keer langs te gaan bij onze zusterorganisatie Paragliding Holland. Zij hebben een grote shop en opleidingsruimte waar je ook terecht kunt voor al je vragen over de sport. Neem daarvoor contact op met Paragliding Holland.

Kom kennismaken!Gratis parkeren voor de deur. Klik op het kaartje hierboven voor onze locatie in Google Maps (opent in een nieuw venster).


Vraag gerust!

Heb je een vraag over onze cursussen? Twijfel je welke cursus geschikt voor je is? Bel of ons gerust! Onze contactgegevens vind je rechts onderaan de pagina.