25 jaar
Vliegverwachtingen

 Annulerings-en leveringsvoorwaarden

Op al onze cursussen en activiteiten zijn onze annulerings- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Door ondertekening van ons inschrijfformulier danwel door online inschrijving voor een cursus verklaar je bekend te zijn met deze voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.

Bij onze bergcursussen geldt daarnaast de aanvullende eis om verzekerd te zijn voor paragliding activiteiten en eventueel daaruit voortvloeiende medische- en reddingskosten. Op dag 1 van de cursus zal je hiervoor een ondertekend verzekerings- en disclaimer formulier aan ons instructieteam moeten overhandigen. Zonder dit formulier is deelname aan onze bergcursussen niet mogelijk.

Betaling
Al onze bergcursussen dienen minimaal 6 weken voor aanvangsdatum te worden betaald. Indien inschrijving binnen 6 weken voor aanvangsdatum plaatsvindt dan dient de factuur dus per omgaande voldaan te worden. Deelname aan onze cursussen is niet mogelijk indien het volledige cursusbedrag niet van tevoren is betaald.

Onze basis liercursussen zijn uitsluitend te betalen met iDeal of Mistercash.

Annulering
Wanneer je je inschrijft voor een van onze cursussen dan gelden er annuleringsvoorwaarden. Indien je een cursus meer dan 6 weken voor aanvangsdatum annuleert dan ben je € 100 inschrijfgeld kwijt. Indien je een cursus minder dan 6 weken voor aanvangsdatum annuleert ben je het volledige cursusbedrag kwijt. Voor een overzicht van alle voorwaarden zie onze annulerings- en leveringsvoorwaarden.

Je kunt je annuleringsrisico (grotendeels) afdekken door een kortlopende of een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Paragliding België kan deze verzekering niet aanbieden, maar er zijn genoeg partijen in de markt waar je als particulier een annuleringsverzekering kunt afsluiten. We raden je aan om dit zeker te doen! Indien je besluit geen annuleringsverzekering af te sluiten dan accepteer je daarmee dus de annuleringsrisico’s die voorvloeien uit onze annulerings- en leveringsvoorwaarden.