25 jaar
Vliegverwachtingen

 Wie zijn we

Paragliding België is tot stand gebracht door Vincent Verbon (eigenaar van Paragliding Holland) en Philippe Vangeel uit Antwerpen, sinds jaren lid van Paragliding Holland. We zijn een samenwerkingsverband om op deze manier het professionele en zeer uitgebreide cursusprogramma van Paragliding Nederland ook in België aan te kunnen bieden. Paragliding Holland bestaat sinds 1989 en is één van de allereerste door de Nederlandse Federatie erkende paragliding scholen. Paragliden is onze passie en ons beroep! Ons professionele instructieteam, onder leiding van Vincent Verbon (meer dan 20 jaar paragliding ervaring en full-time paragliding instructeur), bestaat uit ca. 60 enthousiaste en ervaren piloten. Wij helpen je graag aan de praktische en theoretische kennis om het schermvliegen op een verantwoorde wijze te leren. Dus twijfel niet langer en kom leren vliegen bij ons!

Onze school loopt voorop met alle ontwikkelingen die het vliegen veilig, eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen en staat bekend om z'n individuele benadering van de cursisten en de gemoedelijke, gezellige en vooral niet autoritaire sfeer tijdens de vliegactiviteiten. Doordat wij een van de grotere scholen in Europa zijn investeren we continue in nieuwe materialen: dat betekent dat je doorgaans op het allernieuwste materiaal vliegt, wel zo'n fijne gedachte. Voor een professionele paragliding opleiding ben je bij ons aan het goede adres!

Ben je benieuwd wat onze cursisten van ons vinden? Lees dan eens de reacties op onze Facebook pagina en overtuig jezelf!

Contact opnemen?

Paragliding België gsm 0475/323.058
Stoppelveld 69
2980 Zoersel
 
0343 - 44 60 66
 

Vragen mbt tandemvliegen uitsluitend per !!


Bankgegevens
NL29INGB0001598737 BIC: INGBNL2A


Indien je langs wilt komen is het aan te raden om van tevoren even te bellen!


Vraag over tandemvliegen?

Lees aub eerst de meest gestelde vragen over tandemvliegen door, alvorens je ons belt!! We verzoeken je vriendelijk vragen m.b.t. tandemvliegen uitsluitend per e-mail te stellen!