25 jaar
Vliegverwachtingen

 Groepsarrangement paragliding

Een leuk dagje uit met het bedrijf? Een dag vol avontuur en gezelligheid? Paragliding België organiseert al jaren met veel succes introductie dagen paragliden voor bedrijven en clubs.

Wat houdt zo'n introductie dag in?
's Ochtends verzamelen we met zijn allen op één van onze lierterreinen, waar ons instructieteam het programma van de dag met je doorneemt. We zullen kort het materiaal met je bespreken en daarna, onder begeleiding van onze instructeurs, wat grondoefeningen doen. Je leert zelfstandig starten en als je het goed doet, trekken we je ook nog eens met een touw een paar meter de lucht in! Iedereen maakt 1 keer met een instructeur een tandemvlucht aan de lier. Hierbij word je tot 200 à 300 meter hoogte opgetrokken waarna je zo vrij als een vogel rondvliegt en geniet van het uitzicht. Natuurlijk mag je een gedeelte van de vlucht zelf sturen!

Kom bij ons kennismaken met paragliden en wij garanderen je een geslaagde dag met veel gezelligheid, sport en avontuur.

Organisatorische mededelingen

  • We werken uitsluitend met de modernste en kwalitatief beste paragliding vlieguitrustingen.
  • Wanneer je met een groep van minimaal 6 personen komt is het mogelijk het hele jaar door, ook doordeweeks, te komen paragliden. Het hangt natuurlijk wel af van het weer.
  • We raden je aan hoge en stevige werk/bergschoenen te dragen voor extra steun van de enkels. Het dragen van beschermde kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan (bijv. lange broek, shirt/jas met lange mouwen) is eveneens aanbevolen.
  • Foto's maken is natuurlijk mogelijk, alleen tijdens de start en landing kun je de camera niet gebruiken. Zorg er wel voor dat je camera geborgd zit aan je zitje!

Reserveren kan door een te sturen met daarin je voorkeursdatum en het aantal personen dat geïnteresseerd is. Tot slot wijzen wij je op onze leveringsvoorwaarden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons.

Tarieven

Groepsarrangement per persoon:
exclusief BTW
€ 130