25 jaar
Vliegverwachtingen

 Tandemvlucht in de bergen

Hét ultieme vliegavontuur voor jong en oud! Droom je er niet van om eens vrij als een vogel door prachtige berglandschappen te vliegen? Bij Paragliding Holland laten we je droom werkelijkheid worden!

Tijdens al onze bergcursussen is het mogelijk om een tandemvlucht te maken met onze instructeurs. Iedereen is welkom om langs te komen. Vooral voor niet-vliegende partners, kinderen of vrienden, die meegaan met de Paragliding België reizen is het een leuke manier om toch ook het vliegen eens te ervaren.

Kijk bij ons bergprogramma voor een overzicht van alle data dat wij in de bergen cursus geven.

Organisatorische mededelingen

  • We werken uitsluitend met de modernste en kwalitatief beste paragliding vlieguitrustingen.
  • We raden je aan hoge en stevige werk/bergschoenen te dragen voor extra steun van de enkels. Het dragen van beschermde kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan (bijv. lange broek, shirt/jas met lange mouwen) is eveneens aan te bevelen.
  • Foto's maken is natuurlijk mogelijk, alleen tijdens de start en landing kun je de camera niet gebruiken. Zorg er wel voor dat je camera geborgd zit aan je zitje!

Reserveren?
Na kennis te hebben genomen van onze leveringsvoorwaarden kun je telefonisch of via een een afspraak maken voor een tandemvlucht in de bergen. Tevens kun je ter plekke bij één van onze instructeurs een datum/tijd afspreken.

Tarieven

Tandem glijvlucht: € 125
Tandem duurvlucht (> 30 minuten): € 125

Video

Tandemvlucht in de bergen