25 jaar
Vliegverwachtingen

 Theoriecursus B1

De theorielessen en het examen voor brevet 1 zitten standaard in de beginnerscursussen inbegrepen. Voor de theorielessen en het examen brevet 1 worden dus geen kosten gerekend.

Basis bergcursus
Bij de basis bergcursus worden de theorielessen ter plaatse in het buitenland gegeven. Indien je aan de eisen voor brevet 1 voldoet, kun je het bijbehorende brevet 1 examen doen tijdens je cursus in het buitenland.

Basis liercursus
Voor de basis liercursus organiseert Paragliding België een paar keer per jaar een theorieavond met aansluitend het examen voor brevet 1. Deelname is gratis voor iedereen die een basis liercursus bij ons heeft gevolgd. Indien je geen basis liercursus bij ons hebt gevolgd, kost deelname € 40. De theorieavond wordt gegeven in de opleidingsruimte van onze zusterorganisatie Paragliding Holland op de Hoefzijde 4-09 te Wijk bij Duurstede (Nederland). Datum en tijd worden hiernaast bekend gemaakt. Je moet je per opgeven voor deze gezellige en leerzame avond.

Als je aan de eisen van brevet 1 voldoet en je hebt met goed gevolg het theorie examen bij ons afgelegd, dan kun je het KNVVL brevet 1 aanvragen. Lees hier hoe dat in zijn werkt gaat.

Datum B1 theorieavond

  • woensdag 14 sept, 19.30 uur

Inschrijven voor deze avond gaat per .


Tarieven

Theoriecursus B1
losse avond, incl. examen
€ 40
Bovenstaand tarief geldt alleen voor piloten die geen basis liercursus bij ons volgen. Voor basis liercursisten is de avond gratis..