25 jaar
Vliegverwachtingen

 Theoriecursus B1

Tijdens al onze beginnerscursussen besteden we aandacht aan theorielessen. Speciaal voor onze basis liercursisten is er een terugkom avond waar we alle noodzakelijke theorie behandelen voor je brevet 1 opleiding, plus aansluitend het B1 theorie examen maken.

Deze theorieavond is een onderdeel van de basis liercursus en is dus gratis voor onze basis liercursisten. Uiteraard zijn andere cursisten ook welkom om te komen! Indien je geen basis liercursus bij ons volgt, maar je wilt wel deelnemen aan deze theorieavond, dan geldt het tarief zoals hiernaast vermeld.

De theorieavond en het examen zijn op de vliegpraktijk gericht en gaan ervan uit dat je al ca. 5 vluchten hebt gemaakt. Vergeet niet je logboekje mee te nemen naar de avond!

De theorieavond wordt gegeven in de opleidingsruimte van Paragliding Holland op de Hoefzijde 4-09 te Wijk bij Duurstede. Datum en tijd worden hiernaast bekend gemaakt. We organiseren meestal twee keer per jaar een B1 theorieavond.

Aanmelden voor deze avond gaat via deze link.

Als je aan de eisen van brevet 1 voldoet en je hebt met goed gevolg het theorie examen bij ons afgelegd, dan kun je het KNVVL brevet 1 aanvragen. Lees hier hoe dat in zijn werkt gaat.

Datum B1 theorieavond

  • woensdag 18 september, 19.30 uur

Inschrijven voor deze avond gaat deze link.


Tarieven

Theoriecursus B1
losse avond, incl. examen
€ 40
Bovenstaand tarief geldt alleen voor piloten die geen basis liercursus bij ons volgen. Voor basis liercursisten is de avond gratis..