25 jaar
Vliegverwachtingen

 Algodonales - Spanje

Paragliding België gaat in het najaar van 2018 naar Algodonales! Vliegen in Algodonales is de ideale combinatie van vakantie en vliegavontuur! We hebben een hele reeks aan vliegstekken waar we uit kunnen kiezen, afhankelijk van de windrichting en de wensen van de groep. In Algodonales zelf hebben we twee mooie startplekken waar je vaak tot 's avonds heel lang door kunt gaan met vliegen. Maar we kunnen ook uitstapjes doen naar bijvoorbeeld El Bosque, een prachtige ridge waar je geregeld met gieren omhoog thermiekt. Of naar één van de soarstekken aan de kust. De omstandigheden zijn er doorgaans ideaal in November: lekkere temperaturen, rustige thermiek en goed weer.

Accommodatie
Overnachten doen we in super leuke huisjes die we met zijn allen huren, we hebben er zelfs een zwembad bij! We zitten in verschillende huisjes, met leuke slaapkamers en een eigen keukentje zodat we voor ons eigen ontbijt kunnen zorgen. 's Avonds koken is natuurlijk mogelijk maar wie heeft daar zin in als je ook lekker aan de tapas kunt gaan op het gezellige plein in Algodonales? Accommodatie is op basis van 2 personen per kamer.

Vervoer
Tijdens deze reis is al ons transport geregeld:

  • Van het vliegveld naar je accommodatie en weer terug
  • Elke dag vervoer richting de verschillende startplekken
  • Retrieval, mocht je ergens onderweg uitzakken...

Als je op tijd boekt kun je goedkoop je vliegticket boeken via Ryan Air. We moeten wel proberen zoveel mogelijk dezelfde vlucht te nemen zodat het vervoer vanaf het vliegveld naar onze accommodatie makkelijk te regelen is. Neem even contact op met ons kantoor om te weten welke vlucht je moet boeken.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor halfgevorderde en gevorderde piloten. Je bent welkom om mee te gaan wanneer je recentelijk minimaal ca. 15 vluchten hebt gemaakt. Mocht je twijfels hebben of deze reis geschikt is voor je, neem dan even contact op met ons .

Inschrijven

Inschrijven voor onze Algodonales safari gaat gemakkelijk online. Kijk in ons programma overzicht voor de data van onze Algodonales cursus en klik vervolgens op 'inschrijven'. Na het inschrijven ontvang je per e-mail aanvullende informatie over de cursus.


Tarieven

Vliegsafari 6 dagen:
excl. materiaalhuur
€ 400
Piloten zonder eigen spullen kunnen (een deel van) hun uitrusting huren, zie daarvoor onze huurtarieven.
Piloten met B2 of B3 en piloten die hun uitrusting bij ons hebben gekocht, hebben recht op klantkorting, zie daarvoor onze tarieven.

Bijkomende kosten

  • Accommodatie: €25,- per nacht
  • Transport en retrieval: €25,- per dag
  • Transport vanaf vliegveld: ca. €15,- p.p.


Accommodatie

We huren met zijn allen een aantal kleine huisjes waar we in principe zelf voorzienend zijn: we hebben leuke slaapkamers, gezamenlijke ruimtes en een eigen keuken zodat we voor ons ontbijt kunnen zorgen. We hebben er zelfs een zwembad bij! De accommodatie is op basis van twee personen per kamer (want het aantal bedden is beperkt). Paragliding België regelt jullie accommodatie!


Hoe kom ik er?

Ryan Air vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Malaga. Als je op tijd boekt kun je voor ca. 200 euro een retourticket krijgen inclusief 20kg bagage. We vertrekken en vliegen terug op de zondag (zie de reisnotities). I.v.m. de pick-up vanaf het vliegveld is het van belang dat we allemaal op dezelfde vlucht zitten. Neem ik geval van twijfel even contact op met het kantoor alvorens je je ticket boekt.


 Download Reisnotities

In de reisnotities vind je alle belangrijke informatie over de cursus, zoals routebeschrijving, ontmoetingspunt en tijd, en telefoonnummers van campings en hotelletjes.